Tambah Income Anda Bersama Biz Shaklee | Fina 013-2787508

Alhamdulillah setelah mengamalkan vitamin shaklee hampir 4 tahun dan menjalankan biz shaklee hampir 3 tahun, kini fina mempunyai sebuah group yg bakal menjadi empayar very soon in shaa Allah!😊 Nama group fina, The Blossoms Network🌸🌸

Tahun 2017 ni fina ingin mengajak kawan-kawan facebook fina yang ingin mengambil peluang tambah income dengan biz shaklee yang rendah modal, rendah risiko kerugian tetapi TINGGI pendapatan. Dengan syarat TINGGI SEMANGAT DALAM BERUSAHA!😉
Tak ada biz yang goyang-goyang kaki pastu duit masuk. Melainkan tu skim cepat kaya yang confirm tak kekal lama..biasa-biasa rugi besar pulak, untung tarakk😅..
Jadi nak buat apa-apa biz pun pastikan ianya ‘syariah compliance’ atau dalam kata lain menurut syariah islam seperti biz shaklee ni..dalam kata lain lagi ia tak menganiaya sesiapa, penjual mahupun pembeli..
Bagi yang join di bawah group fina, fina menyediakan kelas mentoring eksklusif sama ada secara ONLINE mahupun OFFLINE. Kelas online adalah melalui medium Whatapss atau Telegram. Kelas offline kita akan berjumpa face to face.

 

Dan fina akan berkongsi teknik berkesan menjalankan Biz Shaklee melalui BLOG dan FACEBOOK yang mana kedua-duanya boleh menjana sales yang banyak😍.
Jangan risau jika anda tak pernah menjalankan biz sebelum ni. Masa kecik pun kita belajar step by step untuk berlari. Same to build our biz right now, we will follow step by step sampai la anda boleh berlari sendiri jauhhhh ke hadapan dan BERJAYA!!😊😊❤💪
Jangan segan-segan untuk contact fina. Tekan je no telefon fina kat bawah ni untuk terus whatsapp fina k😉👍..

Fina ~ 0132787508

Atau boleh save no telefon fina dulu. Bila hati dah terbuka dialu-alukan untuk hubungi fina.

Founder of The Blossoms Network.

Founder of TBN Leaders

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge