Bezanya Keadaan Luka Bila Berpantang Bersama Shaklee

Mase fina bersalin anak yang pertama, luka ceasor lambat sembuh. Lepas sebulan, luka bernanah semula dan terkena jangkitan kuman sampai fina demam..
Nak kata masa tu tak cuci elok-elok, memang hari-hari cuci dan keringkan. Makan pun memang pantang sangat..hari-hari makan sawi masak air dan ikan kering je..
Bila kenal shaklee, banyak la yang fina belajar tentang kaitan nutrisi dengan badan. Rupanya luka fina lambat baik masa pantang tu sebab fina tak cukup nutrisi..
Sudah la mengandung banyak nutrisi ibu dah beri pada anak dalam kandungan, bila bersalin sambung lagi beri nutrisi kepada anak melalui menyusu pula..
Jadi kalau ibu tak makan makanan yang berkhasiat selepas semua fasa tu,macam mana badan ibu nak recover cepat. Silap-silap penyakit lain pulak yang datang.
Fakta ni terbukti bila fina berpantang anak kedua bersama-sama set bersalin shaklee. Start dari hari pertama pantang fina dah ambik dah secara konsisten..

Hasilnya tak sampai sebulan luka fina dah kering sepenuhnya dan tiada langsung jangkitan kuman..syukur Alhamdulillah..🤗
Dan bukan tu je, waktu berpantang tu rasa bertenaga sangat dan kurang stress. Badan rasa cepat recover compare dgn masa pantang dulu tanpa set berpantang shaklee..

Sejak tu fina jadi pengguna shaklee yang setia kerana badan rasa semakin sihat dan cergas dalam melakukan aktiviti harian sebagai seorang isteri, ibu dan pekerja..😊

Nak cuba Set Bersalin Shaklee jugak? Jangan malu-malu nak pm fina ye.. Kita kongsi cerita dan fina akan guide ibu-ibu dengan konsultansi yanh terbaik..💪

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge