Monthly Archives: July 2014

Rahsia Anak Saya Puasa Penuh | Ajaib Betul Tak Penat Langsung

bertenaga semasa berpuasa

Assalamulaikum w.b.t..

Ramadhan Kareem.. Hari ni dah 7 hari berpuasa, Alhamdulillah kita semua akhirnya bertemu semula dengan bulan paling mulia Ramadhan Al-Mubarak.

Biasanya masuk je bulan Ramadhan ibu lah yang paling sibuk bab makanan sahur dan berbuka.

Kalau boleh waktu berbuka tu semuanya nak buat yang special je. Nak hias-hias bagi cantik dan menyelerakan.

bertenaga semasa berpuasa

Selain dari memasak ibu jugak lah yang selalu pastikan anak-anak ni boleh berpuasa Read more

Tips Bina Minda Bawah Sedar Anak|Rahsia Anak Dengar Cakap|

Assalamualaikum w.b.t

rahsia anak dengar cakap

Entri fina kali ini hanyalah untuk berkongsi sedikit ilmu yang fina dengar dari radio dan televisyen. Kebanyakkan ilmu ini fina dapat dari penceramah favorite fina iaitu Prof. Dr. Muhaya Mohamad.

Fina pun baru sahaja menjadi seorang ibu kepada puteri sulung fina, Nur Azra binti Mohd Amiruddin yang kini berusia setahun 8 bulan.

Jadi masih berusaha mengaplikasikan Read more