Category Archives: set menyusu shaklee

Ruginya Tak Tahu Tips Banyakkan Susu Ibu Sampai Memancut-mancut

Assalamualaikum w.b.t..

tips banyakkan susu ibu

Topik yang ditunggu-tunggu dah pun tiba. Sukanya bila cerita pasal susu ibu ni sebab fina pasti ramai ibu-ibu diluar sana sedang sibuk ‘mengoogle’ topik susu ibu. Walaupun zaman makin maju fina perasan ramai ibu-ibu muda berhasrat tinggi untuk menyusukan bayi sepenuhnya. Tahniah fina ucapkan.. We are a great millennium mother!

Jadi melalui pengalaman diri sendiri dan kawan-kawan sekeliling fina nak kongsi beberapa tips banyakkan susu ibu yang bukan sahaja menjadikan susu lebih banyak tapi berkualiti.. Tips ini amat penting Read more

Jangan Berfikir Lagi Nak Cuba Set Menyusu Shaklee

set menyusu shaklee

Assalamualaikum w.b.t..

Tahniah pada mommies yang baru menimang cahaya mata anugerah Allah yang terindah. Jutaan tahniah juga bagi momies yang berhajat untuk memberi bayi anda dengan makanan terbaik iaitu susu ibu. Jangan mudah melatah jika tiba-tiba susu badan berkurang kerana Set Menyusu Shaklee adalah salah satu penyelesaian yang bijak.

Pengalaman berharga Fina dengan Set Menyusu Shaklee membawa Read more

Set Menyusu Shaklee Buat Saya Lebih Bertenaga dan Bahagia.

Salam..
Entry pertama saya of course lah tentang set yang telah menawan hati saya untuk menjadi pengguna tegar shaklee iaitu set menyusu shaklee.

Alkisah bermula masa saya menyusukan anak pertama saya. Pada umur anak saya 4 bulan saya kekurangan susu. Semakin hari stok susu makin berkurangan. Lama-lama jadi kais pagi makan pagi kais petang makan petang.

Agak-agak masa tu stress tak? Read more