Category Archives: Vitamin Hebat Untuk Anak

Rahsia Anak Saya Puasa Penuh | Ajaib Betul Tak Penat Langsung

bertenaga semasa berpuasa

Assalamulaikum w.b.t..

Ramadhan Kareem.. Hari ni dah 7 hari berpuasa, Alhamdulillah kita semua akhirnya bertemu semula dengan bulan paling mulia Ramadhan Al-Mubarak.

Biasanya masuk je bulan Ramadhan ibu lah yang paling sibuk bab makanan sahur dan berbuka.

Kalau boleh waktu berbuka tu semuanya nak buat yang special je. Nak hias-hias bagi cantik dan menyelerakan.

bertenaga semasa berpuasa

Selain dari memasak ibu jugak lah yang selalu pastikan anak-anak ni boleh berpuasa Read more