Part 1 : Dapat Customer Menghidap Masalah Kulit Misteri Hampir 10 Tahun

Hari ni fina nak berkongsi kisah seorang customer fina yang menghadapi masalah kulit yang misteri.. Setelah 10 tahun mencuba berbagai-bagai cara dan kaedah akhirnya beliau tergerak hati untuk mencuba shaklee.. 

Fina ingat lagi katanya .. ini adalah yang terakhir dia nak ikhtiar.. andai tak berkesan, that’s it! Berdebar jugak fina masa tu.. tapi fina yakin beliau boleh mendapat kesan yang positif jika betul cara pengambilan dan dicadangkan dengan produk yang tepat dengan masalahnya itu.

Sejak 10 tahun yang lalu, sebahagian dari kulitnya menjadi kering dan berubah warna menjadi gelap. Semakin lama semakin merebak ke tempat lain. Dan kulitnya tak berubah kembali kepada keadaan asal. 

Setelah beliau menghubungi fina dan menceritakan masalah kulitnya tu, fina pun terus berbincang dengan rakan-rakan fina yang juga pengedar shaklee untuk menentukan produk apa yang terbaik untuk masalah misterinya tu.

Dan akhirnya fina yakin untuk mengesyorkan Vivix, Vitalea, Bcomplex, Vitamin C, Vitamin E, GLA, Omega , ESP, Alfalfa dan Carotomax. Kebanyakkan vitamin ini berfungsi untuk membantu sel-sel kulit untuk lebih sihat dari dalam.

Bagaimanakah keadaannya setelah mengambil kesemua vitamin shaklee yang fina cadangkan tu? Kita sambung lagi nanti beberapa feedbacknya dalam Part 2 okay.. Nantikan😉..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge