Pengedar Shaklee Kota Kinabalu Sabah | FARHAH 013-3254076

Assalamualaikum w.b.t..

Dekat Sabah anda tak tahu nak beli vitamin shaklee pada siapa? Macam mana nak tahu yang orang tu benar-benar pengedar shaklee?.. Haa..jangan risau.. fina boleh jamin anda boleh berjual beli dengan telus dengan seseorang yang fina nak ceritakan ni..

Fina nak memperkenalkan downline fina, merupakan pengedar shaklee yang sah di kawasan Kota Kinabalu Sabah..Beliau dan keluarganya adalah pengguna setia vitamin shaklee. Dan sekarang beliau ingin berkongsi kebaikan shaklee dengan semua orang terutamanya di sekitar kawasan Kota Kinabalu Sabah dengan lebih dekat lagi..

Sebelum cerita lebih lanjut, jom kita tonton video yang singkat tapi padat ni tentang beliau yang fina maksudkan tu(^_^)

Dah habis tonton? Haaa..Farhah ni memang ‘wujud’ dan beliau adalah downline fina sendiri tanpa perlu diragui lagi dengan Shaklee ID : 1236587. Dan sekarang sedang aktif menjadi pengedar shaklee di kawasan Kota Kinabalu Sabah. Selain itu,  Farhah juga boleh membuat khidmat pengeposan vitamin shaklee ke seluruh Malaysia! Jadi jangan risau jika anda bukan di Sabah masa nak order tu ūüėČ..

Sesiapa yang mahukan mendapatkan vitamin shaklee sila lah contact Farhah ni sama ada melalui call atau pun mesej. Fina jamin anda akan mendapat khidmat konsultasi terbaik selepas pembelian. 

Call/Mesej/Whatsapp Farhah: 013- 3254076

Call/Mesej/Whatsapp Farhah: 013- 3254076

Call/Mesej/Whatsapp Farhah: 013- 3254076



Kalau tak dapat service yang baik boleh report kat fina ye..hihi..(Serius tau, Fina : 013-2787508)..

Dan yang paling penting produk shaklee  yang Farhah jual disimpan dengan baik pada suhu yang rendah untuk menjaga kualiti produk..kami memang di ajar untuk mementingkan kualiti produk dan mahu keadaannya pada tahap yang paling baik apabila sampai kepada pembeli..

Dan jika tiada stok di rumah, Farhah akan terus membelinya direct dari Branch Kota Kinabalu Sabah yang mana sudah tentunya terbaru dan dijaga dengan baik oleh pihak shaklee.. Jadi apa lagi..cepat contact farhah untuk pengedar shaklee kawasan kota kinabalu Sabah! (^_^)
Sekian dari fina, Founder of The Blossoms Network!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge