Pengedar Shaklee Miri Sarawak | Cik Ain 013-2645568

Assalamualaikum w.b.t..

Hai..apa khabar semua.. hari ni fina nak memperkenalkan korang pada downline fina yang kini telah menjadi pengedar shaklee miri, Sarawak. Beliau yang fina maksudkan adalah Cik Ain dari Miri..


Cik Ain ni jatuh cinta dengan vitamin shaklee sejak beliau mempunyai masalah slip disc. Sekarang kesakitan masalah tersebut banyak berkurang dengan pengambilan vitamin shaklee yang konsisten. Alhamdulillah..

Disebabkan itu cik Ain nak sebarkan kebaikan vitamin shaklee ni pada orang ramai agar lebih ramai yang semakin sihat dan terhindar dari mendapat penyakit-penyakit kronik yang sangat mudah untuk singgah ke badan kita di zaman yang penuh mencabar ni..

Lepas ni bukan sahaja orang-orang miri sarawak yang boleh dapatkan vitamin shaklee dari cik ain ni, orang-orang brunei pun boleh turun ke miri untuk membeli vitamin shaklee.. Lebih mudah..hanya contact saja cik ain di no 013-2645568 seperti di dalam gambar.

Id Shaklee Cik Ain adalah 1185917, dan fina jamin Cik Ain adalah pengedar shaklee yang sah dan benar-benar wujud. Cik Ain menyediakan khidmat COD dan jugak pos. Untuk lebih yakin lagi sila tonton video comel dari cik Ain kita ni.. 😊
Dan paling best jika anda menjadi customer cik Ain, beliau akan guide anda untuk makan vitamin shaklee dengan betul dengan tips pengambilan vitamin yang sewajarnya.. Ini kerana cik Ain sudah banyak mengikuti kelas-kelas nutrisi di bawak group fina.

Jadi jangan tunggu lagi..orang-orang miri dan brunei sila dapatkan vitamin shaklee daripada cik Ain kita sama ada secara COD atau pun pos. Boleh jugak dapatkan consultation cik Ain jika anda tidak tahu vitamin apa yang perlu anda ambil.. Hanya perlu tekan pada nombor telefon cik Ain di bawah ni untuk terus Whatsapp cik Ain..

013-2645568

013-2645568

013-2645568

Sekian saja dari fina.. moga artikel ni bermanfaat untuk mereka yang sedang mencari pengedar shaklee miri..assalamualaikum w.b.t..

Fina,

013-2787508,

Founder The Blossoms Network

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge