Special Event Untuk Wanita Hamil dan Wanita Menyusu di Malaysia 

Assalamualaikum w.b.t..

Istimewa buat para ibu, mak, mama, umi, mami, apa sahaja panggilan buat wanita yang mempunyai anak atau sedang hamil, pastikan anda semua tak terlepas peluang yang julung-julung kali di adakan ini khas untuk ANDA! (termasuk lah fina..hihi)

Taraaa.. Roadshow khas untuk mommies tentang Tips Kehamilan, Berpantang dan jugak bekernaan Bayi kesayangan anda .. Pastinya banyak ilmu yang kita akan dapat lebih-lebih lagi ianya bukan dari orang-orang biasa..tetapi dari Saintis Shaklee sendiri yang diiktiraf dunia..

Dan Paling mengejutkan tiket ke roadshow ini bukan RM100, bukan RM70, bukan RM50 dan juga bukan RM30 tetapi hanyalah RM20 sahaja!! Memang sangat berbaloi-baloi.. Biasanya event macam ni dekat luar tak kurang dari RM100.. Tapi kali ni pihak shaklee sendiri betul-betul nak tolong mommies yang kurang berkemampuan tapi nak sangat ilmu yang berharga ni..

Eh..ada lagi..tak berhenti kat situ je, shaklee jugak sangat baik hati kerana sesiapa sahaja yang hadir ke event ni akan mendapat ‘goodies bag’ istimewa dari pihak shaklee..wah..dah la bayar RM20 je.. dapat pulak hadiah..memang wajib pergi ni.. Rugi sangat kalau tak ambik peluang ni..

Dan berdasarkan pengalaman fina hadir ke event shaklee sebelum ni.. Goodies bag dari shaklee tak pernah mengecewakan.. buat kita rasa dihargai sangat.. ada pernah terjadi..nilai goodies bag lebih dari nilai tiket yang kita bayar.. haa.. Berbaloi ke berbaloi😉😉

Okeh.. nak tahu lebih lanjut pasal event ni boleh terus contact fina k.. Fina akan cerita dengan lebih lanjut. Nak tanya saja pun tak apa.. jangan segan-segan.. Silakan contact fina.. Fina seronok untuk share dengan semua..😊😊

Tekan je link ni untuk terus whatsapp Fina :

www.wasap.my/60132787508

www.wasap.my/60132787508

www.wasap.my/60132787508

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge