Home Team Blossoms Network Klik Sini Untuk Harga Ahli

Klik Sini Untuk Harga Ahli

daftar ahli shaklee

tiket masa depan shaklee

Assalamualaikum w..b.t

Tahniah sebab korang dah klik page ni dan bermakna korang sekarang dah dapat pun ‘Tiket Masa Depan”  untuk beli barang shaklee dengan HARGA AHLI je..

Untuk gunakan tiket yang korang dapat tu teruskan membaca ye supaya boleh kenal tiket masing-masing.

Akibat Beli Shaklee Dengan Tiket Masa Depan

1) Jimat Duit

tiket masa depan shaklee

Of course la kan kalau nak compare beli shaklee dengan harga jual.

Mestilah harga ahli kita tak perlu bayar lebih.

Dan duit yang lebih tu siap boleh kumpul-kumpul dan beli satu lagi produk shaklee dengan harga yang murah tu.

Betul tak? Jimat dan bijak.

2) Jimat Masa

tiket masa depan shaklee

Dah tak payah lagi bazir masa untuk survey distributor mana yang jual paling murah.

Tak perlu penat-penat taip mesej untuk pujuk pengedar shaklee untuk kasi harga yang lebih murah.

Kerana apa?

Sebab dah kompem-kompem paling murah bila dah guna tiket mase depan ni untuk beli produk shaklee.

3) Untung Berganda

tiket masa depan shaklee

Yang ini memang sangatlah dinanti-nanti oleh setiap pemegang tiket masa depan shaklee pada setiap BULAN.

Setiap bulan ye, bukan setiap tahun.

Kerana korang layak untuk beli produk shaklee dengan harga yang lebih RENDAH dari harga ahli.

Woww!! Menarikkan..

Tapi itulah hakikatnya kelebihan pemegang tiket masa depan shaklee.

4) Bonus Bulanan

tiket masa depan shaklee

Dengan tiket masa depan shaklee korang tak akan pulang dengan tangan kosong sesudah membeli.

Ramai yang tak tahu pasal perkara ni bahawa setiap pembelian produk , shaklee ada sediakan sesuatu untuk korang.

Iaitu wang tunai terus menerus ke akaun korang..Wahh.. best kan.. sambil-sambil membeli dapat wang tunai lagi..

Tapi tak mengapa , korang tak perlu nak bebankan fikiran korang sebab shaklee akan kirakan point untuk korang.

Sampai je 15 hari bulan korang boleh cucuk di ATM habuan korang ni dan gunakannya di saat orang lain kekeringan di tengah-tengah bulan.

5) Konsultasi Terpantas & Terbaik

tiket masa depan shaklee

Jangan pandang remeh isu konsultasi seperti ‘ahh..tak mengapa boleh baca cara makan di botol je’

Jangan ye. Sila ubah persepsi korang mulai saat ni.

Betapa pentingnya untuk tahu bilakah waktu terbaik makan vitamin, bagaimana nak hadapi ‘healing crisis’ , berapa banyak dos yang sesuai di awal pengambilan vitamin, vitamin apakah yang dilarang diambil pada waktu yang sama dan banyak lagi to be mention.

Kerana dari pengalaman fina banyak aduan dari pengguna vitamin mengadu makan vitamin tapi kurang nampak kesannya.

Dan akhirnya claim produk tak bagus.

Setelah di kami tanya dan selidik golongan yang bermasalah ni rupa-rupanya diorang ni tak dapat panduan yang jelas dan betul tentang pengambilan vitamin yang berkesan.

Beli vitamin dari pengedar, habis je sesi jual beli , pengedar pun tak ada buat ‘follow up’ lagi. Si pembeli pulak tak ada insiatif untuk cari konsultansi yang betul.

Tetapi dengan Tiket Masa Depan Shaklee yang korang dapat dari group fina, korang tak payah nak risau lagi pasal masalah konsultansi.

Setiap keahlian akan mempunyai mentor tersendiri untuk guide korang dalam setiap produk yang korang ambil.

Jadi tak ada istillah korang akan terabai bila dah habis sesi jual beli. Tentunya fina nak yang terbaik untuk customers fina kan.

Jadi kalau setiap produk berkesan dan customers happy pasti mereka akan repeat order lagi..

Waahh jujur betul..Jadi teramat rugilah kalau kami mengabaikan customers dalam memberi konsultansi yang berkesan.

6) Tiket Tak Perlu Renew (lifetime)

tiket masa depan shaklee

Sekali dapat tiket masa depan shaklee ni, korang dikira KEKAL aktif tau.

Dah tak perlu nak renew-renew lagi.(of course la renewal biasanya melibatkan duit kan).

Jadi memanglah tersangat jimat.

Mudah jugak sebab dah tak perlu buat urusan renew-renew lagi yang sudah tentunya memakan masa dan duit korang.

Apa Sebenarnya Tiket Masa Depan Shaklee Ni Kak?

tiket masa depan shaklee

Setelah panjang lebar fina terangkan fina pasti ada segelintir dari korang yang dapat hint apakah tiket masa depan shaklee yang fina maksudkan dari tadi.

Yaaa..Betull..Hihi.. Bagi yang menjawab dengan betul Tahniah! Tapi tak ada hadiah la…(^_^)

Tiket Masa Depan Shaklee adalah ID Shaklee yang akan korang dapat sekiranya mendaftar menjadi ahli shaklee di bawah kumpulan fina.

tiket masa depan shaklee

Kumpulan fina kini sedang giat berkembang dan berdiri teguh demi memberi service terbaik untuk pelanggan untuk sentiasa sihat, ceria, positif dan bahagia bersama shaklee.

Kumpulan fina ini diberi nama jolokan ‘The Blossoms Network’. Dan fina sendiri adalah pengasasnya.

tiket masa depan shaklee

Kami mempunyai ahli di setiap negeri di seluruh malaysia yang akan menjadi mentor anda untuk konsultansi atau urusan belian produk shaklee.

Jadi, pilihan di tangan masing-masing. Fina pasti semua orang inginkan yang terbaik.

Pendaftaran ahli hanaya lah serendah RM65 + postage SEUMUR HIDUP. fina ulang ye seumur hidup.

tiket masa depan shaklee

Dengan sekali pendaftaran korang akan dapat semua benefit tiket masa depan shaklee yang fina jelaskan satu-persatu tadi.

tiket masa depan shaklee

Hubungi fina untuk maklumat lanjut di :

The Founder of The Blossoms Network

Nor Shafina Mohd Din (SID : 906685)

Sms/Call/Whatsapp : 013-2787508

Pakar Nutrisi Semulajadi Anda!

 

Leave a Comment

CommentLuv badge